Τρίτη 16 Μαΐου 2017

NOODLES ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΒΓΟ

         ΥΛΙΚΑ:

   Για 2 άτομα:

  • 250γρ. noodles ολικής άλεσης
  • 2 κολοκυθάκια
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 καρότο
  • 6 μανιτάρια champinion
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κομματάκι τζίντζερ στο μέγεθος ενός αντίχειρα
  • 2 αβγά
  • 3 κ.σ. σόγια σος
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • μαύρο σουσάμι και μπούκοβο για το σερβίρισμα
  • αλάτι, πιπέρι


          ΟΔΗΓΙΕΣ:

   Βράζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Κάθαρίζουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια, το καρότο και την πιπεριά σε σχήμα σπίρτου. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια. Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο και όλα τα λαχανικά. Προσθέτουμε μια πρέζα αλάτι και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Σ' ένα μπολ σπάμε τα αβγά και τα χτυπάμε ελαφρώς. Βάζουμε με τη σπάτουλα μας τα λαχανικά στη μια άκρη του τηγανιού. Στο χώρο που έχουμε αφήσει, βάζουμε τα αβγά και τα ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν. Προσθέτουμε τα noodles, τη σόγια σος και πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε με μαύρο σουσάμι και μπούκοβο προαιρετικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου