ΥΛΙΚΑ:
Για 8 κομμάτια:
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Σ' ένα μπολ βάζουμε το αβοκάντο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και το λιώνουμε με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει σαν κρέμα. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρουμε για 3-4 λεπτά. Φρυγανίζουμε το ψωμί και το κόβουμε στη μέση. Στα μισά κομμάτια ψωμιού, αλείφουμε το αβοκάντο και από πάνω βάζουμε λίγη τριμμένη φέτα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Στα άλλα μισά, βάζουμε τυρί κρέμα, λίγα σοταρισμένα ντοματίνια και γαρνίρουμε με το γλάσο βαλσάμικου. Η συνταγή αυτή είναι ιδανική για πρωινό αλλά και για brunch ή ελαφρύ μεσημεριανό. Οι γεύσεις θα σας καταπλήξουν!
Για 8 κομμάτια:
- 4 λεπτές φέτες ψωμιού ολικής άλεσης
- 1/2 ώριμο αβοκάντο
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 6-7 πολύχρωμα ντοματίνια
- 2 κ.σ. τυρί κρέμα
- 1 κ.σ. τριμμένη φέτα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο γλάσο βαλσάμικου
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Σ' ένα μπολ βάζουμε το αβοκάντο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και το λιώνουμε με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει σαν κρέμα. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρουμε για 3-4 λεπτά. Φρυγανίζουμε το ψωμί και το κόβουμε στη μέση. Στα μισά κομμάτια ψωμιού, αλείφουμε το αβοκάντο και από πάνω βάζουμε λίγη τριμμένη φέτα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Στα άλλα μισά, βάζουμε τυρί κρέμα, λίγα σοταρισμένα ντοματίνια και γαρνίρουμε με το γλάσο βαλσάμικου. Η συνταγή αυτή είναι ιδανική για πρωινό αλλά και για brunch ή ελαφρύ μεσημεριανό. Οι γεύσεις θα σας καταπλήξουν!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου