ΥΛΙΚΑ:
- 250γρ. αλεύρι
- 170γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου
- 35γρ. γάλα
- 130γρ. ζάχαρη άχνη
- 1/4 κ.γ. baking powder
- 1 βανιλίνη
- 1 πρέζα αλάτι
- 100γρ. μαρμελάδα της αρεσκείας μας
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Σε ένα μίξερ, χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη με το σύρμα μέχρι να αφρατεύσουν. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά και έπειτα το γάλα. Σε ένα μπολ, κοσκινίζω το αλέυρι, το baking powder, τη βανιλίνη και το αλάτι. Προσθέτω το κοσκινισμένο μίγμα στο μίξερ και χτυπάω μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά. Φτιάχνω μπαλάκια λίγο μικρότερα από το μέγεθος ενός καρυδιού και τα τοποθετώ σε ένα ταψί με λαδόκολλα, αφήνοντας αποστάσεις μεταξύ τους. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-18 λεπτά. Τα αφήνω να κρυώσουν τελείως. Βάζω σε ένα μπισκότο λίγη μαρμελάδα στο κέντρο του και πιέζω ένα δεύτερο από πάνω. Συνεχίζω με τα υπόλοιπα μπισκότα. Αν θέλω πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη και σερβίρω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου