ΥΛΙΚΑ:
Για 6 ομελέτες:
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι. Βάζουμε το κομμένο σπανάκι σε 6 θήκες για μάφινς ή για cupcakes. Μέσα στις θήκες, επίσης, μοιράζουμε το τριμμένο τυρί και τη φέτα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά τα αβγά, το γάλα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Μοιράζουμε το μίγμα με τα αβγά στις θήκες με το σπανάκι και τα τυριά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 20-25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. Η τέλεια ιδέα για brunch ή πρωινό!
Φωτογραφία: Αθανασία Βουρνά
Για 6 ομελέτες:
- 4 αβγά
- 100γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί
- 50mL γάλα
- 50γρ. φέτα
- 10-12 φύλλα σπανάκι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι. Βάζουμε το κομμένο σπανάκι σε 6 θήκες για μάφινς ή για cupcakes. Μέσα στις θήκες, επίσης, μοιράζουμε το τριμμένο τυρί και τη φέτα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά τα αβγά, το γάλα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Μοιράζουμε το μίγμα με τα αβγά στις θήκες με το σπανάκι και τα τυριά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για 20-25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. Η τέλεια ιδέα για brunch ή πρωινό!
Φωτογραφία: Αθανασία Βουρνά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου