ΥΛΙΚΑ:
ΟΔΗΓΙΕΣ:
- 250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 160γρ. ζάχαρη
- 120γρ. γιαούρτι
- 2 αβγά
- 160γρ. βούτυρο
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 1/2 κ.γ. baking powder
- 1 βανιλίνη
- 1 φακελάκι τρούφα σοκολάτας (100γρ.)
Σε ένα μίξερ, βάζουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αβγά, έπειτα το γιαούρτι και τη βανιλίνη. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι και το baking powder και τα προσθέτουμε σιγά-σιγά στο μίξερ. Προσθέτουμε την τρούφα και χτυπάμε για 1 λεπτό. Βάζουμε το μίγμα σε μια φόρμα ψησίματος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 40-55 λεπτά. Ένα κέϊκ για να εντυπωσιάσετε συγγενείς και φίλους!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου