ΥΛΙΚΑ:
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα κόβουμε σε τετραγωνάκια. Καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στο 'χοντρό' του τρίφτη. Στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό. Σ' ένα μπολ προσθέτουμε τα καρότα, το αβοκάντο, τον τόνο, το χυμό λεμονιού,το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε προσεχτικά ώστε να μη λιώσουμε το αβοκάντο. Μια διαφορετική σαλάτα που θα σας καταπλήξει!
- 3 ώριμα αβοκάντο
- 2 κονσέρβες τόνος σε νερό
- 3 μεγάλα καρότα
- 50mL χυμό λεμονιού
- 100mL ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα κόβουμε σε τετραγωνάκια. Καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε στο 'χοντρό' του τρίφτη. Στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό. Σ' ένα μπολ προσθέτουμε τα καρότα, το αβοκάντο, τον τόνο, το χυμό λεμονιού,το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε προσεχτικά ώστε να μη λιώσουμε το αβοκάντο. Μια διαφορετική σαλάτα που θα σας καταπλήξει!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου