ΥΛΙΚΑ:
Βράζουμε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τις στραγγίζουμε,ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε σε καρεδάκια όλες τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Σ' ένα τηγανάκι, προσθέτουμε τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τις πιπεριές, το κρεμμύδι, λίγο αλάτι και τη μια πρέζα ζάχαρη και σοτάρουμε για 10-15 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν λίγο. Καθαρίζουμε και τρίβουμε το καρότο. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό. Σ' ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα μακαρόνια, τα σοταρισμένα κρεμμύδια και πιπεριές, το καλαμπόκι, το καρότο, το μαϊντανό και τα φασόλια και ανακατεύουμε. Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για το dressing και το προσθέτουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε τουλάχιστον μια ώρα στο ψυγείο πριν την καταναλώσουμε. Αυτή είναι η μόνη συνταγή για μακαρονοσαλάτα που θα χρειαστείτε ποτέ!
- 400γρ. μακαρόνια πέννες
- 1/2 κόκκινη πιπεριά
- 1/2 κίτρινη πιπεριά
- 1/2 πορτοκαλί πιπεριά
- 1 κρεμμύδι
- 3/4 φλιτζανιού καλαμπόκι βρασμένο
- 1 καρότο
- 1 φλιτζάνι κόκκινα φασόλια βρασμένα
- 3-4 κλωνάρια μαϊντανός
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πρέζα ζάχαρη
- μια πρέζα αλάτι
- 100γρ. γιαούρτι
- 1 κ.σ. κέτσαπ
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Βράζουμε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τις στραγγίζουμε,ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε σε καρεδάκια όλες τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Σ' ένα τηγανάκι, προσθέτουμε τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο, τις πιπεριές, το κρεμμύδι, λίγο αλάτι και τη μια πρέζα ζάχαρη και σοτάρουμε για 10-15 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν λίγο. Καθαρίζουμε και τρίβουμε το καρότο. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό. Σ' ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα μακαρόνια, τα σοταρισμένα κρεμμύδια και πιπεριές, το καλαμπόκι, το καρότο, το μαϊντανό και τα φασόλια και ανακατεύουμε. Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για το dressing και το προσθέτουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε τουλάχιστον μια ώρα στο ψυγείο πριν την καταναλώσουμε. Αυτή είναι η μόνη συνταγή για μακαρονοσαλάτα που θα χρειαστείτε ποτέ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου