Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

          ΥΛΙΚΑ:

  • 500γρ. βρασμένα παντζάρια
  • 1 μικρό μήλο
  • 50γρ. καρύδια
  • 2 κ.σ. γιαούρτι σταγγιστό
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδο ή 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι


        ΟΔΗΓΙΕΣ:

    Κόβουμε σε κυβάκια τα παντζάρια και το μήλο και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Σπάμε τα καρύδια σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε και αυτά μέσα στο μπολ. Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για μια περίπου ώρα πριν το σερβίρουμε. Μια δροσιστική και πεντανόστιμη παντζαροσαλάτα που ετοιμάζεται σε λιγότερο από 10 λεπτά! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου